RGB Creative Agency | Web Tasarım
Vodafone İçkale Abonesini Sevindirdi

Vodafone İçkale Abonesini Sevindirdi

22-01-2024
0

https://kenttv.net/vodafone-ickale-abonesini-sevindirdi

Bodrum Vodafone İçkale İletişim firması tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen araç kampanyasında sıfır kilometre, son model bir otomobil yapılan çekilişle sahibini buldu.

Konacık’taki İçkale mağazası önünde noter huzurunda yapılan çekilişte, kullandığı GSM hattını Vodafone firmasına taşıyan Şükrü Taktakoğlu isimli vatandaş otomobilin sahibi oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte misafirlere hitaben bir konuşma yapan İçkale İletişim firmasının Sahibi İlhami Özden, “ 2012 araç kampanyası 28 Nisan’da bitti. Bugün noter huzurunda çekilişi yapacağız” dedi.

Kampanya hakkında da bilgiler veren Özden, hattını Vodafone’a taşıyan ve Vodafone hattı kullanan kişilerin çekilişe katıldığını ifade ederek, çekilişe katılan bilet sayısının 11 bin 675 adet olduğunu söyledi.

Daha sonra çekiliş yapıldı. İlk iki numara çekilişe katılan vatandaşlar tarafından çekildi. Yapılan çekiliş sonrasında, büyük ödülü kazanan “06979” numaralı biletin sahibinin Şükrü Taktakoğlu isimli vatandaşa olduğu tespit edildi. Telefonla aranan Taktakoğlu, otomobilin kendisine çıkmasından dolayı büyük sevinç yaşadığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Çekilişin ardından Kent Haber’e bilgiler veren İlhamı Özden, şunları söyledi:

“Aracımız mağazamızdan alışveriş yapan Şükrü Taktakoğlu isimli vatandaşımıza çıktı. Kendisi ile canlı bağlantı yaptık, arabası olmadığını, evli olduğunu ve TIR şoförü olarak çalıştığını söyledi. Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanması diliyoruz ” dedi.

Benzer Blog Yazıları